Informizely customer feedback surveys
Termékek Menü
ADIDAS SUPERNOVA SEQUENCE BOOST 8 Katt rá a felnagyításhoz

ADIDAS SUPERNOVA SEQUENCE BOOST 8

Ár:
44.990 Ft
Gyártó cikkszám: S78294
Elérhetőség: 1 db raktáron
Gyártó: Adidas
Méret

Leírás és Paraméterek

BOOST™  több energiát juttat vissza, mint bármelyik más hab alapú párnázottság a futóiparban. Egyesíti a puha kényelmet, és a leadott energia visszajuttatását a tökéletes futóélményért. Egyedülálló teljesítményt nyújt bármilyen időben:  40°C -tól  -20°C- ig . A rugalmas, nyílt pórusú háló alkalmazkodik a különböző lábfejformákhoz, és hűsen tartja a lábat.
Tartós Techfit  felsőrész csökkenti a cipő súlyát, és rásimul a lábfejre, mintha egy rendkívül rugalmas második bőr lenne. A Proaktív külső sarokréteg biztosan tartja a lábat, növeli a stabilitást.  Energiatároló kapszulák ezrei tárolják és juttatják vissza azt az energiát, amely más középtalpaknál elvész. A BOOST™ minimalistább cipőfelépítést tesz lehetővé, természetes érzést nyújt a lábnak, amely közelebb van a talajhoz. Felejthetetlen érzést nyújt a puha, ugyanakkor energikus párnázottság amely rugalmassá teszi minden lépésed. 

 

TORSION®SYSTEM
A természetes mozgásért. A teljes hosszban stabilitást biztosító merevítés lehetővé teszi a sarok és a lábfej elülső részének természetes mozgását, a talp középső része viszont rugalmas és stabil marad.

Continental
A kiváló tapadásért bármilyen időben. Egy nagy teljesítményű külső talp, amely jobban tapad a talajhoz, és erőteljesebb elrugaszkodást biztosít. Bármilyen időjárási körülmények között maximális kontrolt biztosít.