Informizely customer feedback surveys
Termékek Menü
ADIDAS REVENGE BOOST 2 M TECHFIT Katt rá a felnagyításhoz

ADIDAS REVENGE BOOST 2 M TECHFIT

Ár:
35.990 Ft
Gyártó cikkszám: M29490
Elérhetőség: 1 db raktáron
Gyártó: Adidas
Méret
41 1/3

Leírás és Paraméterek

BOOST™ több energiát juttat vissza, mint bármelyik más hab alapú párnázottság a futóiparban. Egyesíti a puha kényelmet, és a leadott energia visszajuttatását a tökéletes futóélményért. Egyedülálló teljesítményt nyújt bármilyen időben: 40°C-tól -20°C-ig. A rugalmas, nyílt pórusú háló alkalmazkodik a különböző lábfejformákhoz, és hűsen tartja a lábat.
Tartós Techfit felsőrész csökkenti a cipő súlyát, és rásimul a lábfejre, mintha egy rendkívül rugalmas második bőr lenne. A Proaktív külső sarokréteg biztosan tartja a lábat, növeli a stabilitást.  Energiatároló kapszulák ezrei tárolják és juttatják vissza azt az energiát, amely más középtalpaknál elvész. A BOOST™ minimalistább cipőfelépítést tesz lehetővé, természetes érzést nyújt a lábnak, amely közelebb van a talajhoz. Felejthetetlen érzést nyújt a puha, ugyanakkor energikus párnázottság amely rugalmassá teszi minden lépésed. 

TORSION®SYSTEM

A természetes mozgásért. A teljes hosszban stabilitást biztosító merevítés lehetővé teszi a sarok és a lábfej elülső részének természetes mozgását, a talp középső része viszont rugalmas és stabil marad.

adiWEAR™
Az adiWEAR™ egy rendkívül tartós, nyomot nem hagyó gumi, amelyet az adidas sportcipők külső talpán az erős kopásnak kitett felületeken használnak, hogy megakadályozzák a korai elhasználódást és szakadást.


BLOWN RUBBER

Egy puhább, kevésbé tartós gumifajta, amelyet a cipők külső talpához használnak, olvasztott gumiösszetevőbe injektálva. A légbuborékok a gumit könnyebbé és puhábbá teszik, így alkalmas egy könnyebb, jobb párnázottságú, rugalmasabb szerkezet kialakításához a lábfej elülső részén. A Blown Rubber egy kevésbé tartós gumikeverék, melynek gyorsabb a kopása, mint más keményített gumitalpaknak. Ezért inkább csak simább talajfelületeken ajánlott a használata.

techfit

A természetes illeszkedésért és rugalmasságért. Egy könnyű, rugalmas felsőrész, amely összhangban mozog a lábaddal, és amelynek köszönhetően a cipő már az első lépéstől alkalmazkodik. A Techfit a tökéletes, egyéni illeszkedés élményét nyújtja. A futásnak megfelelően mozog, alkalmazkodik a lábhoz, ahogy az megnyúlik és összehúzódik.