Informizely customer feedback surveys
Termékek Menü
ADIDAS BARRICADE 2015 Katt rá a felnagyításhoz

ADIDAS BARRICADE 2015

Ár:
39.990 Ft
19.995 Ft
Gyártó cikkszám: B44440
Elérhetőség: 1 db raktáron
Gyártó: Adidas
Méret

Leírás és Paraméterek

A Barricade eddigi legkényelmesebb verziója. Sokkal szabadabb mozgást biztosít.A Barricade 8-hoz képest 5%-kal csökkent a tömege.
Súly: 398 g
Anyaga:Textil/Szintetikus
Színe:Fekete/Fehér/Ezüst

adiPRENE®
Az adiPRENE® egy nagy ütődéselnyelő-képességű anyag, amely párnázottságot és védelmet nyújt a saroknak ütődéskor. Kevesebb ütődés és rázkódás. Egy rázkódáselnyelő réteg, amely elvezeti a rezgést, mielőtt elérné a sarkat, így minden egyes lépést simábbá tesz, és növeli a stabilitást.

adiPRENE®+
adiPRENE®+ a nagyobb rugalmasságért, a könnyedebb futásért. Egy ultra rugalmas anyag, amely előre hajtja a lábfej elülső részét, és a lehető legjobban segíti az elrugaszkodást. Így a futás dinamikus és rugalmas.

adiWEAR™
Az adiWEAR™ egy rendkívül tartós, nyomot nem hagyó gumi, amelyet az adidas sportcipők külső talpán az erős kopásnak kitett felületeken használnak, hogy megakadályozzák a korai elhasználódást és szakadást.

non-marking
A teremsportok oldalról oldalra, illetve előre-hátra való mozgást igényelnek. A beltéri gumitalp a gyors reakciót, az ugrást, a gyorsfutást és a hirtelen irányváltásokat is lehetővé teszi. Ezek a cipőtalpak minden esetben „non-marking” anyagból készültek – olyan anyagból, amely nem hagy nyomot a padozaton, ugyanakkor rendkívül tartós.